Σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη λίγες βροχές , η θερμοκρασία σε άνοδο. Την Παρασκευή και Σάββατο η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή , σε πτώση την Κυριακή.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στις Σποράδες , την Εύβοια , στις Κυκλάδες και την Κρήτη καθώς και λίγα χιόνια στα ορεινά της Εύβοιας και της Κρήτης.  Βαθμιαία τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν βόρειοι  στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ , στο Αιγαίο 5 με 7 και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ , με εξασθένηση.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα  Βόρεια έως 11 με 12 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 13 με 14 βαθμούς.  

Tην Πέμπτη Λίγη  συννεφιά  που βαθμιαία στα δυτικά, τα Νότια και το Ανατολικό Αιγαίο θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή Συννεφιά  με τοπικές βροχές.  Περισσότερες και εντονότερες θα είναι στην Ανατολική και Νότια Νησιωτική χώρα , όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.  Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της  Βόρειας χώρας.   Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  5 με 7  μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Το Σάββατο τοπικές βροχές κυρίως στα Ανατολικά και Νότια. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και τα Βόρεια ημιορεινά. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση , θα ενισχυθούν οι βοριάδες στο Αιγαίο, και οι βροχές , το χιονόνερο ή το χιόνι στα ορεινά – ημιορεινά θα περιοριστούν στα Ανατολικά Ηπειρωτικά , την Εύβοια , το Αιγαίο και την Κρήτη.   

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη στα Βόρεια και Ανατολικά του Νομού.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση. Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί  4 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση.  Η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr