Κλείσιμο

Τοπικές βροχές σήμερα Τρίτη , χιόνια στα ορεινά και ΒΑ ημιορεινά. Την Τετάρτη και την Πέμπτη λίγες βροχές , η θερμοκρασία σε άνοδο την Πέμπτη. Παρασκευή και Σάβ/Κυρ το χάος…. !!

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη Συννεφιά παροδικά αυξημένη  με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα , βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και στα Βορειοανατολικά ημιορεινά. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα περιοριστούν στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν βόρειοι  4 με 6 μποφόρ και στα  πελάγη τοπικά 7.    Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα  Βόρεια έως 9 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 11 με 13 βαθμούς. 

Την Τετάρτη Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη στα ανατολικά και  νότια,  με τοπικές βροχές στις Σποράδες , στην Εύβοια , τις Κυκλάδες και την Κρήτη, που βαθμιαία θα σταματήσουν.  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ , με εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

Tην Πέμπτη Λίγη  συννεφιά  που βαθμιαία στα δυτικά, και το Ανατολικό Αιγαίο θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Παρασκευή Συννεφιά  με τοπικές βροχές ,  κυρίως στα Ανατολικά και Νότια. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της  Βορειοανατολικής χώρας. 
Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  5 με 7  μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές κυρίως στα Βόρεια και Ανατολικά, και κυρίως  το μεσημέρι και το απόγευμα.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα. Πιθανότητα βροχής το πρωί.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί  4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 8 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr