Κλείσιμο

Ο καιρός θα διατηρηθεί καλός μέχρι και την Πρωτοχρονιά. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί και πάλι πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Ασθενείς τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στην Ανατολική Θεσσαλία , στις Σποράδες και την Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ , στο Αιγαίο Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα βόρεια έως 14 με 16  βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα έως 18 με 19 , στα Νότια έως 20 βαθμούς.  

Την Πέμπτη και την Παρασκευή   ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά , το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Το Σ/Κ λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στα Δωδεκάνησα το Σάββατο.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος. Οι  Άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3  μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά και τοπικές ομίχλες το πρωί .  Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 2 με 4 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr