Κλείσιμο

Ο καιρός θα διατηρηθεί καλός μέχρι και την Πρωτοχρονιά . Η θερμοκρασία αν και θα παρουσιάσει μικρή υποχώρηση στα μέσα της εβδομάδας , θα είναι και πάλι λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη Λίγη συννεφιά  και αρκετή ηλιοφάνεια.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα Νότια  4 με 6 μποφόρ.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα βόρεια έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα έως 18 με 19 , στα Νότια έως 20 βαθμούς.  

Την Τετάρτη Στα ανατολικά ηπειρωτικά, και  τα νησιά του Αιγαίου προβλέπονται τοπικές συννεφιές  με πιθανότητα για ασθενείς βροχές. Στην  υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ, και στο Αιγαίο Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια θα φθάσει έως 13 με 15 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές έως  16 με 18 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη τους 19 με 20 βαθμούς.  

Την Πέμπτη και την Παρασκευή πιθανότητα για ασθενείς βροχές στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη.  

Το Σ/Κ λίγη συννεφιά τοπικά αυξημένη. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά.  Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr