Κλείσιμο

Τοπικές βροχές . Άνοδος της θερμοκρασίας από την Πέμπτη , σε υψηλά επίπεδα μέχρι την Κυριακή

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα Νότια και βαθμιαία στα Δυτικά , Κεντρικά και Βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και λίγα χιόνια θα πέσουν στα Βόρεια ορεινά.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 4 με 6  μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κεντρικά και Βόρεια έως 11 με 13 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 16 με 18 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 19 με 20 βαθμούς. 

Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά , τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο , που βαθμιαία θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.   Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Παρασκευή γενικά βελτιωμένος καιρός , και μόνο στο  Ανατολικό Αιγαίο ίσως σημειωθούν λίγες βροχές. Οι Άνεμοι Νότιοι 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα.  

Το Σάββατο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Βόρεια – Βορειοδυτικά και την Κυριακή στα Ανατολικά - Βορειοανατολικά. Από την Κυριακή θα επικρατήσουν Βοριάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.    

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως  το απόγευμα. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί   3 με 5 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr