Τοπικές βροχές. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, σε άνοδο από την Πέμπτη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ανατολικό Αιγαίο , τα Δωδεκάνησα , στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , που βαθμιαία θα αυξηθεί , και κυρίως στα Δυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί  4 με 6  μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κεντρικά και Βόρεια έως 13 με 14 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 16 με 18 βαθμούς και στο Αιγαίο έως 19 με 20 βαθμούς.

Την Τετάρτη τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά – Κεντρικά και βόρεια. Άνεμοι Νότιοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Ανατολικά και Βόρεια.  

Πέμπτη και Παρασκευή , λίγες βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.  

Το Σάββατο τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Βόρεια – Βορειοδυτικά και την Κυριακή στα Ανατολικά και Νότια. Από την Κυριακή θα επικρατήσουν Βοριάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.    

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , που βαθμιαία θα αυξηθεί.  Το απόγευμα ίσως βρέξει για λίγο.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί έως Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.   

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί και στη συνέχεια Βορειοανατολικοί  4 με 5 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr