Την Παρασκευή και το Σ/Κ δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή Τοπικές βροχές Θα σημειωθούν στην Ανατολική τη Νότια Νησιωτική χώρα και στα Δυτικά , που βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι και στο Αιγαίο Βόρειοι   3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κεντρικά και Βόρεια έως 15 με 16 βαθμούς , στο Ιόνιο και τά υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 17 με 18 βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 20 βαθμούς.  

Το Σάββατο , τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Ανατολικά Ηπειρωτικά και το Ιόνιο.  Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι 4 με 6 μποφόρ , στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά , Κεντρικά και Βόρεια και τη Δευτέρα στα Δυτικά και Βόρεια. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ.   Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr