Σήμερα Πέμπτη τοπικές βροχές και καταιγίδες , από το απόγευμα εξασθένηση των φαινομένων. Την Παρασκευή και το Σ/Κ δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Τοπικές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα, στα Βορειοανατολικά Ηπειρωτικά και τα Νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Από το απόγευμα και από τα Δυτικά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο Νότιοι  5 με 7 μποφόρ , με εξασθένηση.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κεντρικά και Βόρεια έως 13 με 15 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα  υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 16 με 17 βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 20 με 21 βαθμούς.

Την Παρασκευή   Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Οι Άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και  η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Τέλος το Σ/Κ , τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά – Βορειοδυτικά. Οι Άνεμοι στο Ιόνιο Νότιοι 5 με 7 μποφόρ , στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Άστατος καιρός με τοπικές βροχές , και βελτίωση από το απόγευμα.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  4 με 6  μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά με τοπικές  βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  5 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr