Κλείσιμο

Τετάρτη και Πέμπτη βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Την Παρασκευή δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές. Το Σ/Κ τοπικές βροχές στα Δυτικά – Βορειοδυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Κακοκαιρία αναμένεται σε όλη τη χώρα , με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στην Πελοπόννησο , τα Ανατολικά και Βόρεια Ηπειρωτικά. Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νοτιοανατολικοί 6 με 8  μποφόρ , από το απόγευμα θα εξασθενήσουν λίγο ,  στο Βόρειο  Αιγαίο Βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ , και στο υπόλοιπο Αιγαίο Νότιοι 5 με 7 μποφόρ.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 13 βαθμούς , στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 16 με 18  βαθμούς , και στο Αιγαίο έως 20 με 21 βαθμούς.  

Την Πέμπτη αρχικά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές , που από το απόγευμα  όμως βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο Νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή   Στα νησιά του Νότιου και Ανατολικού Αιγαίου , τα Δωδεκάνησα και στα Δυτικά θα εκδηλωθούν  τοπικές βροχές, που βαθμιαία θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Τέλος το Σ/Κ , τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά – Βορειοδυτικά. Οι Άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή.

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά με τοπικές βροχές που από το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες , τοπικά ισχυρές.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νοτιοανατολικοί  5 με 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 16 βαθμούς. 

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά με βροχές και τοπικές καταιγίδες που από το απόγευμα θα ενταθούν.  Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί  5 με 7  μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 12 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr