Κλείσιμο

Επιδείνωση του καιρού από σήμερα το απόγευμα και από τα Δυτικά , μέχρι αύριο το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σ/Κ

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη  Αρχικά στα Δυτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές που από το απόγευμα προς το βράδυ θα ενταθούν , θα εκδηλωθούν καταιγίδες και τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι αρχικά στο Ιόνιο 6 με 8 και πιθανόν τοπικά 9 μποφόρ και στη συνέχεια στο Αιγαίο 7 με 8  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 18 με 20 βαθμούς  στα κεντρικά και Νότια έως 21 βαθμούς.

Την Τετάρτη τοπικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές . Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα κυρίως στα Δυτικά και Νότια.  Αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Αιγαίο.  Οι Νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν 7 με 8 μποφόρ , αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στην Ανατολική , τη Νότια νησιωτική χώρα και στη Θράκη. Στις υπόλοιπες  περιοχές τοπικές συννεφιές. Την Παρασκευή Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα  Ανατολικά και Νότια ίσως σημειωθούν λίγες βροχές. Θα επικρατήσουν Βόρειοι – Βορειοδυτικοί  Άνεμοι 5 με 6 μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το Σάββατο δεν αναμένονται αξιόλογες βροχές. 

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , που βαθμιαία θα αυξηθεί και τη νύχτα θα βρέξει. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά, που βαθμιαία θα αυξηθεί και από το απόγευμα θα βρέξει.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  4 με 6   μποφόρ και η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.   
 

Πηγή: skai.gr