Σήμερα Πέμπτη τοπικά ισχυρές καταιγίδες στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο. Την Κυριακή νέο Βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει τον καιρό της χώρας μας

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά , τα Βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δυτικά , στα Βορειοδυτικά  τοπικά ισχυρές.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι - Νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ , στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια  έως 20 βαθμούς  , και στην υπόλοιπη χώρα έως 22 με 23 βαθμούς.  

Την Παρασκευή Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά , τα Νότια και το Ανατολικό Αιγαίο ,  και το Σάββατο στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο. Οι Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι 5 με 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 21 με 23 βαθμούς.

Την Κυριακή βροχές και τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο , τα Ηπειρωτικά , το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο. Τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι τοπικά έντονα κυρίως στα Δυτικά. Οι Νοτιάδες στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με πιθανότητα βροχής το βράδυ.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά με τοπικές βροχές το πρωί.  Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί  3 με 4  μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.     
 

Πηγή: skai.gr