Καλοκαιρία σήμερα Πέμπτη. Τοπικές βροχές από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι το Σάββατο το απόγευμα. Το Σ/Κ Ενισχυμένοι Βοριάδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Γενικά αίθριος καιρός.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 21 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 22 με 23 βαθμούς.  

Την Παρασκευή  αρχικά γενικά αίθριος καιρός , από το απόγευμα όμως στο Ιόνιο , τα Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές .  Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα Βόρεια τοπικά 6 μποφόρ , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο Στο Ιόνιο , τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά , πλην της Θράκης , θα σημειωθούν  τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.  Στην υπόλοιπη  χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο , Ανατολικοί – Νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ ,  στο Αιγαίο Βόρειοι 5 με 6 και στο Βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή , ασθενείς τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν στα Ανατολικά Ηπειρωτικά και την Κρήτη , στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι Βόρειοι Άνεμοι στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα Ανατολικά πρόσκαιρα 5.  Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3  μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.  
 

Πηγή: skai.gr