Καλοκαιρία σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη Λίγες βροχές από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι το Σάββατο το απόγευμα. Το Σ/Κ Ενισχυμένοι Βοριάδες και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Γενικά αίθριος καιρός.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 21 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 22 με 23 βαθμούς.

Την Πέμπτη , λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή  Γενικά αίθριος καιρός με αραιή  συννεφιά  στα κεντρικά , τα βόρεια ηπειρωτικά και το Ιόνιο που βαθμιαία θα πυκνώσει και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Το Σάββατο Στα κεντρικά , τα βόρεια ηπειρωτικά και στο Ιόνιο θα σημειωθούν  ασθενείς τοπικές βροχές που από το απόγευμα θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη  χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι Βόρειοι  Άνεμοι θα ενισχυθούν στο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. 

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα Ανατολικά πρόσκαιρα 5.  Η θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη   

Καιρός σήμερα.  λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3  μποφόρ και η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.  
 

Πηγή: skai.gr