Κλείσιμο

Εξασθενεί , από σήμερα Πέμπτη η αστάθεια και περιορίζεται το Σ/Κ και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Η θερμοκρασία σε άνοδο

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη   Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Νότιο Ιόνιο , την Πελοπόννησο , στις Νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη , και το μεσημέρι απόγευμα μπόρες και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ, και στα Νότια  τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 27 με 28 βαθμούς , και στα Νησιά έως 25 με 26  βαθμούς.  

Την  Παρασκευή τοπικές βροχές και Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δυτικά – Κεντρικά και Νότια , που βαθμιαία μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο.   Η ένταση των ανέμων τοπικά , μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Τέλος το Σ/Κ , αλλά και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος Γενικά αίθριος καιρός με απογευματινές μπόρες στα ορεινά Ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο , και η ένταση των ανέμων τοπικά 5 μποφόρ.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος , αλλά  το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει τοπικά και στα Βόρεια του νομού είναι πιθανό να βρέξει για λίγο. Οι άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 27 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr