Κλείσιμο

Τις επόμενες ημέρες όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα Ηπειρωτικά, τα απογεύματα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Περιορίζεται αρκετά η αστάθεια την Κυριακή και τη Δευτέρα, και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές ή μπόρες και σποραδικές καταιγίδες , κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα , στα Ηπειρωτικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ, και στο Κρητικό τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 26 με 27 βαθμούς , και στα Νησιά έως 25 βαθμούς.   

Την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά , κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα , και την Παρασκευή αρχικά στα Δυτικά και Νότια , και το μεσημέρι  απόγευμα , στα Ηπειρωτικά.  Η ένταση των ανέμων τοπικά , μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη.

Τέλος το Σ/Κ Γενικά αίθριος καιρός με απογευματινές μπόρες στα Ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη το μεσημέρι και το απόγευμα οπότε και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , ίσως και παροδική καταιγίδα. Οι άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί  2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , και σποραδικές καταιγίδες.  Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr