Μέχρι το τέλος της εβδομάδας , όμβροι ή καταιγίδες στα Ηπειρωτικά , τα απογεύματα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη   Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές ή μπόρες και σποραδικές καταιγίδες , κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα , στα Ηπειρωτικά , τα ορεινά της Κρήτης και στο Ανατολικό Αιγαίο.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 26 με 27 βαθμούς , και στα Νησιά έως 25 βαθμούς.

Την Τετάρτη , δεν αλλάζει ο καιρός , έτσι και πάλι κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες. Οι Άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί – Βορειοανατολικοί  3 με 5 μποφόρ , και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά , κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα , και την Παρασκευή κυρίως στα Δυτικά και Νότια. Η ένταση των ανέμων τοπικά , μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη το μεσημέρι και το απόγευμα οπότε και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , και σποραδικές καταιγίδες.  Άνεμοι: ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr