Άστατος ο καιρός και αυτήν την εβδομάδα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  τοπικές βροχές ή μπόρες , θα σημειωθούν , αρχικά στα ανατολικά και νότια και το μεσημέρι απόγευμα στα ηπειρωτικά , όπου θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, και στο Αιγαίο Βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 26 με 28 βαθμούς , και στα Νησιά έως 25 με 26 βαθμούς.  

Την Τρίτη , τοπικές βροχές ή μπόρες θα σημειωθούν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Οι Άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη , δεν αλλάζει ο καιρός , έτσι και πάλι κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και κυρίως στα Ηπειρωτικά , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες. Οι Άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί – Νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα Νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ , και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Η απογευματινή αστάθεια συνεχίζεται την Παρασκευή και το Σάββατο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη το μεσημέρι και το απόγευμα , με τοπικές μπόρες , κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια του νομού. Οι άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Κυρίως Το μεσημέρι και το απόγευμα , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , και σποραδικές καταιγίδες.  Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 26 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr