Άστατος ο καιρός και το Σ/Κ- Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή   αρχικά στη Μακεδονία και το μεσημέρι απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 26 με 28 βαθμούς , και στα Νησιά έως 25 βαθμούς.  

Το Σάββατο , αρχικά στα Ανατολικά και Νότια , και το μεσημέρι – απόγευμα στα Ηπειρωτικά και την Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες και σποραδικές καταιγίδες , που το βράδυ θα εξασθενήσουν.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος και την Κυριακή στα ανατολικά , και το μεσημέρι απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες , που το βράδυ θα εξασθενήσουν.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και οι Βόρειοι Άνεμοι στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος , και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι: Θα πνέουν Βορειοανατολικοί  3 με 4 μποφόρ , και στα Ανατολικά μέχρι 5. Η θερμοκρασία: έως 27

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα , θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , και σποραδικές καταιγίδες.  Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 27 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr