Απογευματινή αστάθεια στα ηπειρωτικά από αύριο Τρίτη - Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας από την Τετάρτη

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και  σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα , που  το βράδυ θα εξασθενήσουν. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στην Πελοπόννησο.   Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 23 με 24 βαθμούς.  

Την  Τρίτη , Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στην Ανατολική και Νότια Νησιωτική χώρα , και το μεσημέρι – απόγευμα μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 , και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς.

Τέλος Τετάρτη και Πέμπτη Λίγη συννεφιά με απογευματινές μπόρες στα Ηπειρωτικά , κυρίως ορεινά. Η ένταση των Ανέμων μέχρι 5 μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές , το μεσημέρι και το απόγευμα , οπότε δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί και καταιγίδα. Οι άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι  3 με 4 και στα Ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 23 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα , οπότε θα εκδηλωθεί και καταιγίδα. Τη  νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί.   Άνεμοι: μεταβλητοί   3 με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr