Ο άστατος καιρός πολύ σκληρός για να πεθάνει…. Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη. Την Πέμπτη και την Παρασκευή κυρίως απογευματινή αστάθεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη  Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα Δυτικά και το μεσημέρι απόγευμα στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά , το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο.  Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοδυτικοί  4 με 6 μποφόρ , και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 7 με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Δυτικά  έως 23 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 24 με 26 , στα Νότια τοπικά 27 με 28 βαθμούς.

Την Τετάρτη παροδικά αυξημένη συννεφιά , με τοπικές βροχές αρχικά  στα Δυτικά και Βόρεια , και το μεσημέρι – απόγευμα στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Βορειοανατολικά.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα Ανατολικά.

Τέλος Πέμπτη και Παρασκευή Στα βορειοανατολικά συννεφιά  με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν τοπικές  μπόρες.  Η Ένταση των ανέμων μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι: Θα πνέουν Νοτιοανατολικοί και βαθμιαία Δυτικοί  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά , με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.  Άνεμοι: ασθενείς  2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr