Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Τοπικές βροχές αύριο Τρίτη και την Τετάρτη- Από την Πέμπτη κυρίως απογευματινή αστάθεια - Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα  Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Βόρεια.  Στην υπόλοιπη χώρα αραιή συννεφιά κατά τόπους πιο πυκνή.  Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι  6 με 8 μποφόρ , με εξασθένηση και στο Αιγαίο  Ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι  έως 24 με 26 βαθμούς , τοπικά στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά ,  την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 28 με 30 βαθμούς.  

Την Τρίτη Συννεφιά  κατά διαστήματα  αυξημένη ,  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες ,  αρχικά στα δυτικά, και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν Νότιοι  4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση , κυρίως στα δυτικά.

Την Τετάρτη παροδικά αυξημένη συννεφιά , με τοπικές βροχές κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Βορειοανατολικά.  Οι Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Ανατολικά.

Τέλος Πέμπτη και Παρασκευή Στα βορειοανατολικά συννεφιά  με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι - απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν τοπικές  μπόρες.  Η Ένταση των ανέμων μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο  την Παρασκευή.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Αραιή συννεφιά. Οι άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: έως 27 με 28 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Τοπικές συννεφιές , με πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το μεσημέρι.  Άνεμοι: ασθενείς  2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 23 βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr