Κλείσιμο

Περιορίζονται οι βροχές. Σε άνοδο η θερμοκρασία.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Παρασκευή  Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Δυτικά και Βόρεια , που από το απόγευμα θα σταματήσουν.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη.  Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι  3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο  Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ , στα Νοτιοανατολικά τοπικά 7.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα έως 20 με 22 βαθμούς.  

Το Σάββατο στα Δυτικά και κυρίως στα Βορειοδυτικά  θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Κυριακή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Βόρεια , στην υπόλοιπη χώρα αραιή συννεφιά. Οι Νότιοι άνεμοι στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ και Πιθανόν 8. Στο Αιγαίο θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.   Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Τέλος τη Δευτέρα λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές στα Βόρεια – Βορειοδυτικά. Οι Άνεμοι στο Ιόνιο Νότιοι 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Βορειοανατολικοί  3 με 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία: έως 22 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Τοπικές συννεφιές.  Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί  3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 20 βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr