Κλείσιμο

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα Πέμπτη κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση. Σε βαθμιαία άνοδο η θερμοκρασία από την Παρασκευή.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο , τα Ηπειρωτικά , εκτός της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης , στην Εύβοια , στις Σποράδες , την Κρήτη και πιθανό στις Κυκλάδες. Στην υπόλοιπη χώρα συννεφιά. Το Βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν.  Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι  3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο  Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ , στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο τοπικά 7.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 18 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 20 με 22 βαθμούς.

Την Παρασκευή Λίγες βροχές θα εκδηλωθούν στα Δυτικά και τα Βόρεια που το βράδυ θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι Άνεμοι στο Ιόνιο , Νότιοι 3 με 5 μποφόρ,  και στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.   Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα Δυτικά και τα Νότια.

Τέλος το Σάββατο στα Δυτικά και τα Βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Και την Κυριακή στα Βόρεια. Θα ενισχυθούν οι Νότιοι άνεμοι στο Ιόνιο στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη , με πιθανότητα βροχής κυρίως το μεσημέρι. Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ , και στα Ανατολικά 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία: έως 20 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά με μικρή πιθανότητα βροχής.  Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί  3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 17 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr