Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα Τετάρτη , κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια , και την Πέμπτη στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Αρχικά στα Κεντρικά και Βόρεια και το μεσημέρι – απόγευμα στα Δυτικά  θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές.  Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Ανατολικοί – Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 18 με 19 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 21 με 22 βαθμούς.  

Την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν ,  στο Ιόνιο , τα Ηπειρωτικά , στην Εύβοια , στις Σποράδες και την Κρήτη , που το βράδυ θα περιοριστούν στα Βόρεια και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Οι Άνεμοι  θα πνέουν στο Ιόνιο Νότιοι 3 με 5 μποφόρ , και στο Αιγαίο Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα Δυτικά και τα Βόρεια που το βράδυ θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι Άνεμοι στο Ιόνιο , Νότιοι 3 με 5 μποφόρ,  και στο Αιγαίο Βόρειοι 5 με 7 μποφόρ.   Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα Δυτικά και τα Νότια.

Τέλος και το Σάββατο στα Δυτικά και τα Βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Θα ενισχυθούν οι Νότιοι άνεμοι στο Ιόνιο στα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη. Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ , και στα Ανατολικά 6 μποφόρ. Η Θερμοκρασία: έως 21 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Βροχές κατά διαστήματα , που από το απόγευμα θα σταματήσουν.   Άνεμοι: ανατολικοί  2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 18 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr