Κλείσιμο

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι και την Παρασκευή. Βελτιώνεται το Σ/Κ , ωστόσο δε θα λείψουν οι απογευματινές μπόρες στα Ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη Βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες , θα εκδηλωθούν στα Δυτικά , Κεντρικά και Βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Νότιοι – Νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Δυτικά και Βόρεια έως 18 με 20 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 22 με 23 βαθμούς. 

Την Πέμπτη , σχεδόν  σε όλη τη χώρα θα σημειωθούν  τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο  , και το μεσημέρι απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Ανατολικά και θα εξασθενήσουν. Οι  άνεμοι βαθμιαία θα γίνουν παντού Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Ανατολικά και το μεσημέρι – απόγευμα μπόρες στα Ηπειρωτικά . Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Νότια. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Τέλος το Σάβ/Κυρ. Τοπικές συννεφιές  , με απογευματινές μπόρες στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 , στο  Αιγαίο 6 και  το Σάββατο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές βροχές ,κατά διαστήματα , και βελτίωση από το απόγευμα. Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Νοτιοανατολικοί  3 με 5 μποφόρ.  Η Θερμοκρασία: έως 23 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά , με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα.   Άνεμοι: Ανατολικοί - Νοτιοανατολικοί  3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 17  βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr