Άστατος ο καιρός το Σ/Κ και σχεδόν όλη τη νέα εβδομάδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σήμερα και μικρή πτώση αύριο.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή  Λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες και σποραδικές καταιγίδες.  Οι  Άνεμοι Θα πνέουν στο Ιόνιο Ανατολικοί  3 με 4 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ , στο Αιγαίο θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ , και στα Δωδεκάνησα Βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 22 με 23 βαθμούς , και στα Νησιά έως 20 με 21 βαθμούς.

Το  Σάββατο Τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στην Κρήτη και τις Κυκλάδες και το μεσημέρι – απόγευμα , στα Ηπειρωτικά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Ανατολικά. Οι Άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί – Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στα Ανατολικά και Νότια , και το μεσημέρι απόγευμα μπόρες στα Ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι Άνεμοι στο Ιόνιο  θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.  

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος καιρός , και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα Βόρεια του νομού , είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Οι Άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Η Θερμοκρασία:  έως 22 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 20 βαθμούς.  

Πηγή: skai.gr
TAGS: Καιρός