Περιορισμένη αστάθεια σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη Γενικά αίθριος καιρός , ωστόσο το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Οι  Άνεμοι Θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ , και μόνο στο Νότιο Αιγαίο , θα πνέουν Δυτικοί 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 20 με 22 βαθμούς.

Την Παρασκευή λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά και την Κρήτη θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες , κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο μεταβλητοί 3 με 4 και μόνο στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τέλος και το Σ/Κ θα εκδηλωθεί απογευματινή αστάθεια στα Ηπειρωτικά, ενώ θα βρέξει πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και την Κρήτη.   Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος καιρός , και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα Βόρεια του νομού , είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες   Οι Άνεμοι: Θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.  Η Θερμοκρασία: έως 21 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα γύρω ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες.  Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 19 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr