Άστατος θα είναι ο καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη ,  με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες , κυρίως στα Ηπειρωτικά , το μεσημέρι και το απόγευμα. Το βράδυ τα φαινόμενα βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί - Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ , στα Νότια τοπικά 6.   Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 19 με 20 βαθμούς.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή λίγη συννεφιά που το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες , κυρίως στα ορεινά. Την Παρασκευή τοπικές βροχές είναι πιθανό να σημειωθούν και στην Κρήτη.  Η ένταση των ανέμων μέχρι 5 μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Παρασκευή.  

Τέλος και το Σ/Κ θα εκδηλωθεί απογευματινή αστάθεια στα Ηπειρωτικά, ενώ θα βρέξει πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και την Κρήτη.   Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθεί , και κυρίως στα Βόρεια και Ανατολικά του νομού θα σημειωθούν τοπικές μπόρες,  ίσως και παροδική καταιγίδα.  Οι Άνεμοι: Θα πνέουν Δυτικοί  3 με 4 μποφόρ.  Η Θερμοκρασία: έως 20 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες.  Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4  μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 18 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr