Άστατος ο καιρός σήμερα Πέμπτη με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Σχετική βελτίωση την Παρασκευή. Λίγες θα είναι οι βροχές το Σάββατο , περισσότερες την Κυριακή και τη Μ. Δευτέρα , περιορίζονται τη Μ. Τρίτη.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη  Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Τα φαινόμενα αργά το βράδυ  θα περιοριστούν στα ανατολικά. Οι  Άνεμοι βαθμιαία θα γίνουν Δυτικοί - Βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 13 με 14 βαθμούς , και στην υπόλοιπη χώρα έως 16 με 17 βαθμούς.  

Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Ανατολικά , που βαθμιαία  θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ , και στο Αιγαίο τοπικά 6.  Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Ανατολικά και Βόρεια Ηπειρωτικά , και το βράδυ στην Κρήτη.  Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές συννεφιές. Οι Άνεμοι , Μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ,  και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τέλος την Κυριακή Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά , Κεντρικά και Βόρεια. Οι Άνεμοι Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 6. Η θερμοκρασία , χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές από το μεσημέρι , που το βράδυ θα σταματήσουν.   Άνεμοι: αρχικά Νοτιοδυτικοί , βαθμιαία Βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 16 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Τοπικές βροχές , και βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί  4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: έως 11 βαθμούς.  

 

Πηγή: skai.gr