Άστατος θα παραμείνει ο καιρός τις επόμενες ημέρες , με σχετική βελτίωση σήμερα Τετάρτη και την Παρασκευή. Λίγες φαίνεται πως θα είναι οι βροχές και το Σάββατο

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Λίγες βροχές , θα σημειωθούν κυρίως στα Δυτικά , τα Βόρεια , και το Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Δυτικοί – Βορειοδυτικοί   4 με 6 και στα Νότια τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 14 με 15 βαθμούς , στην υπόλοιπη χώρα έως 17 με 18 βαθμούς , στα Νότια έως 19 βαθμούς.

Την Πέμπτη , συννεφιά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Αιγαίο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και πιθανόν στα ημιορεινά της βορειοδυτικής χώρας. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

Την Παρασκευή τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα Ανατολικά , που γρήγορα  θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τέλος το Σάββατο τοπικές βροχές θα σημειωθούν αρχικά στα Νότια και βαθμιαία στα Ανατολικά και Βόρεια Ηπειρωτικά. Οι Άνεμοι , Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ,  και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.  Άνεμοι: Δυτικοί  4 με 5 μποφόρ, με εξασθένηση. Η Θερμοκρασία: έως 17 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Πιθανότητα βροχής νωρίς το πρωί , στη συνέχεια βελτίωση. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί  4 με 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία: έως 13 βαθμούς.

Πηγή: skai.gr