Τοπικές βροχές σήμερα Τρίτη , πτώση της θερμοκρασίας. Μικρή περαιτέρω πτώση αύριο Τετάρτη. Από την Πέμπτη επανέρχεται η Άνοιξη , με άνοδο της θερμοκρασίας.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη  θα εκδηλωθούν  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου,  και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα Ηπειρωτικά ορεινά , στα Κεντρικά και Βόρεια ημιορεινά  και στα ορεινά της  Εύβοιας. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα  στα δυτικά και από το βράδυ στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 13 βαθμούς , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 15 με 16 βαθμούς ,  και στο Αιγαίο έως 18 με 19  βαθμούς.

Την Τετάρτη Στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου,  στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές  καταιγίδες , με βελτίωση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ , με εξασθένηση. Η θερμοκρασία ,  θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά , και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Τέλος Την Πέμπτη και την Παρασκευή ,  Άνοιξη και πάλι , δεν αναμένονται βροχές , η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο , και θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  λίγη συννεφιά , που βαθμιαία θα αυξηθεί και  από το μεσημέρι , θα σημειωθούν τοπικές βροχές , πιθανόν και καταιγίδα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το απόγευμα κυρίως στα Βόρεια ορεινά. Οι  Άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα Ανατολικά το βράδυ 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 16 με 17 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη.   Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί  6 με 8  μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr