Κλείσιμο

Καλοκαιρία σήμερα Παρασκευή και το Σ/Κ , με υψηλές θερμοκρασίες. Μεταβολή του καιρού από τη Δευτέρα , πτώση της θερμοκρασίας Τρίτη και Τετάρτη.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Παρασκευή  Γενικά αίθριος καιρός , με λίγη συννεφιά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 20 με 21  βαθμούς.

Το Σ/Κ Γενικά αίθριος καιρός , και μόνο στα Βορειοανατολικά την Κυριακή θα υπάρχει συννεφιά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές , που βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι Άνεμοι θα πνέουν  Δυτικοί – Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα Νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.

Τέλος τη Δευτέρα αναμένεται μεταβολή του καιρού. Έτσι αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα δυτικά , τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη  συννεφιά παροδικά αυξημένη.  Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

 

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος καιρός.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα Ανατολικά 5. Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια.   Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις  2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr