Κλείσιμο

Χωρίς αξιόλογες βροχές σήμερα Πέμπτη , καλοκαιρία την Παρασκευή και το Σ/Κ , με άνοδο της θερμοκρασίας.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Πέμπτη  Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά Ηπειρωτικά είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες.  Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 18 με 19 βαθμούς, και στα Δυτικά έως 20 βαθμούς.

Την  Παρασκευή γενικά αίθριος καιρός. Οι Άνεμοι Θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Το Σ/Κ  Γενικά αίθριος καιρός , και μόνο στα Βορειοανατολικά την Κυριακή θα υπάρχει συννεφιά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι Άνεμοι θα πνέουν  Δυτικοί – Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος  με τοπικές συννεφιές  το μεσημέρι και το απόγευμα.   Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.  

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Τοπικές συννεφιές το μεσημέρι και το απόγευμα , με πιθανότητα για λίγες βροχές ή μπόρες κυρίως στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς   2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr