Κλείσιμο

Τοπικές βροχές σήμερα Τετάρτη . Χωρίς αξιόλογες βροχές την Πέμπτη , καλοκαιρία την Παρασκευή και το Σ/Κ , με άνοδο της θερμοκρασίας.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τετάρτη  Στα  Ανατολικά θα υπάρχει συννεφιά ,  με τοπικές βροχές και στο  Ανατολικό Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες.  Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην  υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι  Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι  3 με 5 μποφόρ , και στο Ιόνιο πρόσκαιρα 6 . Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Βόρεια έως 16 βαθμούς, και στην υπόλοιπη χώρα έως 18 με 19 βαθμούς.  

Την  Πέμπτη Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη , με πιθανότητα για λίγες βροχές στα Ηπειρωτικά , το  μεσημέρι και το απόγευμα.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι , στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την  Παρασκευή και το Σ/Κ  Γενικά αίθριος καιρός , με τοπικές συννεφιές στα Βορειοανατολικά.  Οι Άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι – Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο.

 

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη, με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ , και στα Ανατολικά βαθμιαία 5 . Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη , με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr