Κλείσιμο

Τοπικές βροχές Τρίτη – Τετάρτη . Καλοκαιρία από την Πέμπτη , με άνοδο της θερμοκρασίας.

 Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Δευτέρα , Λίγη Συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι  Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν Βόρειοι 4 με 6 μποφόρ , στα Νοτιοανατολικά τοπικά 7.  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 18 με 20 βαθμούς.

Την Τρίτη Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπεται αυξημένη συννεφιά , με τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , παροδικά αυξημένη.   Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο Βόρειοι  3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Βορειοδυτικά.

Την Τετάρτη Στα  Ανατολικά θα υπάρχει συννεφιά ,  με τοπικές βροχές και στην Ανατολική χώρα σποραδικές καταιγίδες , με βαθμιαία βελτίωση. Στην  υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση , στα Ηπειρωτικά.

Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο Γενικά αίθριος καιρός , και μόνο το Σάββατο το απόγευμα στα Βορειοανατολικά ίσως σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι Άνεμοι την Πέμπτη Βόρειοι 3 με 5 μποφόρ , την Παρασκευή και το Σάββατο Δυτικοί  , 4 με 6  μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

 

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα.  Γενικά αίθριος , από το απόγευμα αραιή συννεφιά. Οι  Άνεμοι θα πνέουν  Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Λίγη συννεφιά.  Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.   

Πηγή: skai.gr