Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Δυτικά και το Α. Αιγαίο, μέχρι την Πέμπτη. Αύριο τοπικά ισχυρές στα Δυτικά. Από την Παρασκευή η θερμοκρασία σε άνοδο, ζεστό θα είναι το Σ/Κ

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη

Σήμερα Δευτέρα:  Στα δυτικά λίγη συννεφιά που βαθμιαία θα αυξηθεί και στα ΒΔ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιή συννεφιά Οι  Άνεμοι θα πνέουν Ν 3 με 5 μποφόρ , και στα πελάγη  τοπικά 6 μποφόρ  Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 27 με 29  βαθμούς .

 Την Τρίτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δ – Κ και Β. Τα φαινόμενα στα Δυτικά θα είναι τοπικά έντονα  Οι Νοτιάδες θα ενισχυθούν στα 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα Δ και Β . Την Τετάρτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα Δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο και θα είναι περισσότερες και εντονότερες στα Δυτικά. Οι Άνεμοι θα πνέουν Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα Δ και το Α Αιγαίο που το βράδυ θα σταματήσουν σχεδόν παντού, και την Παρασκευή μόνο στα ΒΔ είναι πιθανό να βρέξει. Οι Άνεμοι Ν – ΝΔ 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο .

Αττική                                                                                                                                            

Καιρός :Αραιή κατά διαστήματα συννεφιά  ΟιΆνεμοι θα πνέουν Νότιοι 3 με 4 μποφόρ , από το απόγευμα θα ενισχυθούν στα 5 με 6 μποφόρ  Η Θερμοκρασία:  έως 28 βαθμούς

Θεσ/νίκη     

Καιρός: Αραιή συννεφιά.   Οι άνεμοι θα πνέουν Ν  3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 5 και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr