Κλείσιμο

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία στη χώρα μας. Από αύριο το μεσημέρι , τα φαινόμενα , βαθμιαία θα εξασθενήσουν , από την Παρασκευή ο καιρός βελτιώνεται.

Η πρόγνωση του καιρού από τη Χριστίνα Σούζη 

Σήμερα Τρίτη Σχεδόν σε όλη τη χώρα θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα , στην Πιερία, στη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο.   Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 ,  στα πελάγη 7 , στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά έως 25 με 27 βαθμούς , και στα Νησιά  έως 29 με 30 βαθμούς.

Την Τετάρτη βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν , κυρίως στα Ανατολικά και Νότια . Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 , και στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Τέλος την Πέμπτη θα συνεχιστούν οι βροχές στα Ανατολικά Ηπειρωτικά , που την Παρασκευή βαθμιαία θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Αττική                                                                                                                                                    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι  θα πνέουν  Βόρειοι 3 με 5  , και στα Ανατολικά 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Θεσ/νίκη    

Καιρός σήμερα. Συννεφιά με τοπικές βροχές κατά διαστήματα.  Άνεμοι: Ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.   Θερμοκρασία: έως 23 βαθμούς. 

Πηγή: skai.gr