Τουρισμός: H τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας καθοδηγεί το 46% των ταξιδιωτών σε προορισμό και κατάλυμα

Το Μetaverse και η εικονική ή επαυξημένη πραγματικότητα προσελκύουν πλέον την προσοχή μεγάλου μέρους του ταξιδιωτικού κοινού, ωστόσο, επί του παρόντος τουλάχιστον, η πλειονότητα των ταξιδιωτών (60%) δεν πιστεύει ότι εμπειρίες αυτού του είδους είναι τόσο ικανοποιητικές ώστε να μην επισκεφθούν τους ίδιους προορισμούς

Το 43% των ταξιδιωτών παγκοσμίως αναφέρει ότι θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να πάρει ιδέες για τις επιλογές διακοπών του το 2023, σύμφωνα με έρευνα της Booking.com. Tο 46% δηλώνει επίσης ότι είναι πιθανότερο να ταξιδέψει σε προορισμούς που διαφορετικά δεν θα σκεφτόταν αν δεν τους είχαν δει πρώτα σε εικονική πραγματικότητα.

Το Μetaverse και η εικονική ή επαυξημένη πραγματικότητα προσελκύουν πλέον την προσοχή μεγάλου μέρους του ταξιδιωτικού κοινού, ωστόσο, επί του παρόντος τουλάχιστον, η πλειονότητα των ταξιδιωτών (60%) δεν πιστεύει ότι εμπειρίες αυτού του είδους είναι τόσο ικανοποιητικές ώστε να μην επισκεφθούν τους ίδιους προορισμούς. Για αυτό και μοιάζει απίθανο οι τεχνικές αυτές να αντικαταστήσουν τα πραγματικά ταξίδια σύντομα.

Διαβάστε αναλυτικά στο tornosnews.gr

Πηγή: skai.gr