Κλείσιμο

The Audley Public House: Μια παμπ... έργο τέχνης στο Mayfair του Λονδίνου (φωτογραφίες)

Αν βρεθείτε στο Λονδίνο, κάντε μια στάση στη διάσημη παμπ και το ρεστοράν του 1888

Έργα του 'Αντι Γουόρχολ, του Λούσιαν Φρόιντ και άλλων καλλιτεχνών κοσμούν πλέον την διάσημη παμπ και το ρεστοράν στο The Audley Public House στο Mayfair του Λονδίνου,  μετά την ανακαίνιση του ιστορικού πενταώροφου κτιρίου, που χτίστηκε το 1888, από το γαλλικό αρχιτεκτονικό γραφείο Laplace.

Στόχος των ιδιοκτητών ήταν η αναβάθμιση του εσωτερικού της παμπ ταυτόχρονη διατήρηση των αρχικών χαρακτηριστικών της.

Η παμπ στο ισόγειο ανακαινίστηκε ενώ οι άνω όροφοι μετατράπηκαν στο Mount St Restaurant, με τέσσερις ιδιωτικές τραπεζαρίες.

Ο χώρος του πρώτου ορόφου είναι πλέον γεμάτος με έργα τέχνης, συμπεριλαμβανομένων μιας αυτοπροσωπογραφίας του Λούσιαν Φρόιντ, μιας λιθογραφίας με αστακό από τον 'Αντι Γουόρχολ και ενός αφηρημένου τοπίου από τον ζωγράφο Frank Auerbach έργο στο οποίο απεικονίζεται ο λόφος Πριμρόουζ του Λονδίνου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dezeen (@dezeen)

Η The Audley προσφέρει παραδοσιακά σνακ μιας παμπ ενώ το Mount St Restaurant ένα πλήρες μενού κλασικών αγγλικών πιάτων. Όλα σε περιβάλλον τέχνης.

«Η λέξη "audley" στα αγγλοσαξωνικά σημαίνει "παλιός φίλος" και η παμπ είναι παλιός φίλος αυτών που ζούν και εργάζονται στο Mayfair από τότε που άνοιξε, την εδουαρδιανή περίοδο. Θέλαμε να παραμείνει ακριβώς αυτό» τόνισε ο Ewan Venters, διευθύνων σύμβουλος της Artfarm, της ιδιοκτήτριας εταιρίας. 

Πηγή: skai.gr