Αν υπήρχε παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας εν πλω, θα ξέραμε από την αρχή ποιος θα είναι ο νικητής

Το κείμενο που ακολουθεί αφορά μια παρουσίαση του βραβευμένου με ρεκόρ Γκίνες ως πλοίο της χρονιάς για την ταχύτητά του, WORLDCHAMPION JET της SEAJETS.

Λίγα λόγια για την εταιρεία
Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως!
Τα πλοία της εξυπηρετούν συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 390 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.


Τα πλοία της SEAJETS προσφέρουν ταξίδια που συνδυάζουν την ασύγκριτη ταχύτητα με τη μοναδική άνεση και πολυτέλεια ενώ σε πηγαίνουν στους αγαπημένους προορισμούς των Κυκλάδων πιο γρήγορα από ποτέ.

Τον πρωταθλητή συνοδεύει ένα ιστορικό μονοθέσιο
Το WORLDCHAMPION JET της SEAJETS είναι το πλοίο το οποίο  στο κεντρικό αίθριό του μπορεί κανείς να βρει ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού το διάστημα 2003-2004.

Οι επιβάτες του πλοίου έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να δουν από κοντά μία γνήσια Minardi σαν αυτή που οδηγούσε ο Jos Verstappen

Οι…χρόνοι ρεκόρ του πρωταθλητή
Ο πρωταθλητής κόσμου WORLDCHAMPION JET σας ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

•    Σύρο: 2.05’
•    Μύκονο: 2.35’
•    Νάξο: 3.25’
•    Ίο: 4.05’  
•    Σαντορίνη: 4.45’

Τα πλοία WorldChampion Jet, Champion Jet 2, Sifnos Jet και SuperCat Jet της SEAJETS φέρνουν νέο «αέρα» για τους επιβάτες, προστατεύοντας τους από τα εναέρια σωματίδια του COVID19, καθώς τα παραπάνω πλοία είναι εξοπλισμένα με το πιστοποιημένο σύστημα ιοντισμού αέρα της Aura Air, ήδη χρησιμοποιείται σε κορυφαία νοσοκομεία και οργανισμούς διεθνώς και καθαρίζει τον αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

Η συνεργασία αποσκοπεί στην αναβάθμιση των προδιαγραφών υγιεινής στα πλοία, μια και η επαναστατική πατέντα της Aura Air μπορεί να φιλτράρει το 99% των σωματιδίων αερόβιων μικροβίων (όπως του COVID19) από την ατμόσφαιρα, μέσα από τέσσερα «στρώματα» φιλτραρίσματος. Η καινοτόμος Ισραϊλινή τεχνολογία της Aura Air εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά σε πλοίο της SEAJETS την καλοκαιρινή σεζόν του 2021.Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.auraair.com.gr ή επικοινωνήστε με την εταιρεία στο office@auraair.com.gr.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:         
•    www.seajets.com
•    210 710 7 710
•    Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Πηγή: skai.gr