Ο Ρόμπι Γουίλιαμς μπαίνει στην εικονική πραγματικότητα του Metaverse

Ο Βρετανός ποπ σταρ πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο metaverse με μία ζωντανή συναυλία με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων του 

Ο Βρετανός ποπ σταρ και πρώην μέλος των Take That, Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams), πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο metaverse, με μία ζωντανή συναυλία με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων καριέρας, σχεδιασμένη ως μια τρισδιάστατη εμπειρία στην εικονική πόλη LightCycle.

Η LightCycle, εικονική πόλη με στοιχεία τέχνης, ταινιών, gaming, μουσικής, μόδας, αθλητισμού, ακινήτων και καταστημάτων αναμενεται να «ανοίξει» τις ψηφιακές πύλες της το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς κυκλοφόρησε πέρσι νέα εκδοχή του τραγουδιού του «Angels» του 1997. Το «Angels (Beethoven AI)» δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να προστεθούν συνθέσεις σε στυλ Μπετόβεν στη θρυλική παγκόσμια επιτυχία.

«Το να παραμένω συνδεδεμένος με τους θαυμαστές μου ήταν πάντα σημαντικό για μένα. Με γοητεύει ο χώρος του Web3 – είναι γεμάτος δημιουργικότητα και εντυπωσιακές δυνατότητες. Είναι επίσης μια μεγάλη νέα αγορά για την ανακάλυψη μουσικής. Ως καλλιτέχνης, πάντα ψάχνω τρόπους για να προωχωρήσω μπροστά, οπότε αυτό είναι το τέλειο επόμενο βήμα σε αυτό το ταξίδι» τόνισε ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το Variety.
 

Πηγή: skai.gr