Ποιος είναι ο Ερμής ο νέος παρουσιαστής της ΕΡΤ;

Προετοιμάζεται πυρετωδώς για το... ρεπορτάζ της προεκλογικής περιόδου 

Ο «Ερμής» είναι ο νέος παρουσιαστής της ΕΡΤ, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στον αέρα του EΡΤNEWS και αποτελεί προϊόν τεχνητής νοημοσύνης. Ο εικονικός δημοσιογράφος αναμένεται να εργαστεί της προεκλογικής περιόδου.

Η πρεμιέρα του «Ερμή», της τεχνητής νοημοσύνης, έγινε στο πλαίσιο της ξενάγησης που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (3.5.2023) στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, όπου παρουσιάστηκε και το στούντιο που θα φιλοξενήσει το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο στούντιο 4 της ΕΡΤ. Είναι το στούντιο το οποίο σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών με συντονιστή τον Γιώργο Κουβαρά», είπε ο «Ερμής» στον αέρα της ΕΡΤ.

«Κανονικά θα έπρεπε να κάνει εκείνος αυτή την παρουσίαση, αλλά λόγω φόρτου εργασίας επιστράτευσαν εμένα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το μόνο που ζήτησα είναι να κάνω έναν πιλότο εκπομπής. Φαίνεται όμως ότι τους έβαλα ιδέες. Θέλουν λέει, να ακολουθούν πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας».

Δείτε στο βίντεο τον Ερμή

Πηγή: skai.gr