Ζέρβας: Ίσως κάνουν καλό οι δύο ήττες από Μονακό στον Ολυμπιακό

Ο Νίκος Ζέρβας θεωρεί πως οι ήττες στην regular season από τη Μονακό βάζουν ακόμη περισσότερο στην πρίζα τον Ολυμπιακό εν όψει Final 4

Οι δύο ήττες του Ολυμπιακού από τη Μονακό στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας μπορεί και να λειτουργήσουν θετικά για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εν όψει του ημιτελικού της Παρασκευής στο Κάουνας, όπως τόνισε ο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Υπάρχει μεγάλη θέληση στον Ολυμπιακό να εξαργυρώσει με το τρόπαιο αυτό που έχει κάνει φέτος. Δεν θα είναι αποτυχία αν δεν τα καταφέρει, αλλά σίγουρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να τα καταφέρει. Φέτος έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ από όλες τις ομάδες», ανέφερε.

«Οι δύο ήττες από τη Μονακό ίσως έχουν κάνει καλό στον Ολυμπιακό, γιατί έτσι την αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη προσοχή, παρότι είναι πρωτάρα σε Final 4. Άλλωστε μιλάμε για μια ομάδα με πολλή ποιότητα και μεγάλο μπάτζετ. Ο ΜακΚίσικ έλεγε χθες πως ειδικά στην περιφέρεια έχει τρεις παίκτες (Τζέιμς, Λόιντ, Οκόμπο), που αν βρεθούν στη μέρα τους δεν μπορείς να τους σταματήσεις», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr