Βινίσιους: Θα δώσει συνέντευξη για το ρατσισμό – Απειλεί την Ρεάλ Μαδρίτης ότι θα αποχωρήσει

Συνέντευξη αναμένεται να δώσει ο Βινίσιους προκειμένου να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα του ρατσισμού, ενώ έχει εκφράσει τάσεις φυγής από την Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν αλλάξει η κατάσταση

Δεν θα αφήσει το θέμα του ρατσισμού να περάσει έτσι στα ισπανικά γήπεδα ο Βινίσιους Ζούνιορ!
Ο Βραζιλιάνος που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια μετά τη ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε στο «Μεστάγια» από τους οπαδούς των «νυχτερίδων», έκανε επίθεση στον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας και ξέσπασε με τοποθέτηση του, λέγοντας πως το ισπανικό πρωτάθλημα ανήκει στους ρατσιστές.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε στο «UOL», ο 23χρονος έχει πάρει την απόφαση να δώσει μια συνέντευξη που θα μιλήσει ανοιχτά για όλο αυτό το ζήτημα με τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχεται στα ισπανικά γήπεδα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά τα όσα συνέβησαν στο «Μεστάγια» απειλεί πως θα αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν αλλάξει η κατάσταση.

Μετά τη νέα ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Βινίσιους και τις φήμες που υπήρχαν πως ο Βραζιλιάνος σκέφτεται να φύγει από την Ισπανία για να αποφύγει τέτοιες συμπεριφορές, ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανέλαβε δράση.

Σήμερα ο πρόεδρος της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ συναντήθηκε με τον νεαρό επιθετικό και του εξέφρασε την υποστήριξη στο πρόσωπό του.

Παράλληλα τον διαβεβαίωσε πως ο σύλλογος θα κάνει όλα τα απαιτούμενα βήματα για να προστατεύσει τον παίκτη και να υπάρξουν συνέπειες για όσους προβαίνουν σε τέτοιες συμπεριφορές μίσους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνεται αποφασισμένη να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να προφυλάξει τον παίκτη της από ρατσιστικές συμπεριφορές.

Πηγή: sport-fm.gr