Τζόκοβιτς: Εφημερίδα τον αφαίρεσε από τη διαφήμιση του τουρνουά -Τι θα γίνει με τη δίκη

Για το θρίλερ με τον διάσημο Σέρβο τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στον ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Θέμης Καλλός, διευθυντής ελληνικού προγράμματος της Αυστραλίας. 

Λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά τένις της Αυστραλίας, το θρίλερ με τον Σέρβο τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς ακόμα δεν έχει τελειώσει. Η κυβέρνηση ακύρωσε για δεύτερη φορά τη βίζα του διάσημου τενίστα, ενώ την Κυριακή αναμένεται η τελική απόφαση.

Ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ, ελληνικής καταγωγής, τόνισε ότι η παραμονή του Νόλε στη χώρα ίσως ενισχύσει το αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Την Κυριακή, όπως είπε ο δημοσιογράφος, αναμένεται να είναι τριμελής η σύσταση του δικαστηρίου, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν περιθώρια άλλης εφέσεως. Αν τον αθωώσουν θα παίξει στοτουρνουά, ενώ αν δεν γίνει αυτό «θα μπει στο επόμενο αεροπλάνο».

Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα με αυτό το θέμα είναι και η αντιμετώπιση μιας Αυστραλιανής εφημερίδας που διαφήμιζε το τουρνουά. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε φωτογραφία των παικτών με τον Τζόκοβιτς μέσα, ενώ στο σημερινό φύλλο της τον έχει αφαιρέσει.  

«Αυτή είναι μια κίνηση των διοργανωτών», ανέφερε ο κ. Καλλός.
 

Πηγή: skai.gr