Tσιτσιπάς: Άνετη πρόκριση από τον δεύτερο γύρο του Wimbledon- Θα αντιμετωπίσει τον Κύργιο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο το Σάββατο 2 Ιουλίου

Πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε άνετη νίκη με 3-0 σετ (6-2, 6-3, 7-5) του Αυστραλού, Τζόρνταν Τόμπσον, διπλασιάζοντας τις νίκες του στο φετινό WImbledon και πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης!

Εκεί, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο (Σάββατο, 2/7), ο οποίος εντυπωσίασε κόντρα στον Κραΐνοβιτς, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0 (6-2, 6-3, 6-1) σε μόλις 82 λεπτά!

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και επέβαλλε τον ρυθμό του, χάνοντας μόλις τρεις πόντους στο σερβίς του κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ.

Ο Τόμπσον μπορεί να έκανε το 1-0, αλλά ο Στέφανος αντέδρασε άμεσα, ισοφαρίζοντας με love game και κάνοντας break για το 2-1. Έσπασε ξανά το σερβίς του αντιπάλου του για το 5-2, επικρατώντας τελικά με 6-2 και διαμορφώνοντας το 1-0 στα σετ.

Ο Τόμπσον ξεκίνησε το δεύτερο σετ προηγούμενος με 3-1, αλλά κάπου εκεί ο Τσιτσιπάς σοβαρεύτηκε και πήρε 5 σερί games, κάνοντας, εύκολα τελικά, το 2-0.

«Με την πλάτη στον τοίχο» ο Τόμπσον στη συνέχεια, το πάλεψε, αλλά συνέχισε να πληρώνει τα πολλά αβίαστα λάθη του, τα οποία προέρχονταν από την έντονη πίεση που του ασκούσε ο Στέφανος. Ο Έλληνας τενίστας προηγήθηκε με 4-3 και 5-4. ο Αυστραλός ισοφάριζε, με τον Τσιτσιπά να κάνει το 6-5 με love service game και να διαμορφώνει το 7-5 με ένα ακόμα break!

Πηγή: sport-fm.gr