Κλείσιμο

Το αθηναϊκό ντέρμπι της 25ης αγνωνιστικής της Super League στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις της 25ης αγωνιστικής της Super League, αλλά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όλα τα ματς του προγράμματος. 

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο 26/2 στις 17:15 στην Τρίπολη, σε ένα παιχνίδι που έχει… ευρωπαϊκό φόντο, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Άρη και το αποτέλεσμα να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο των ομάδων στα πλέι οφ. Αργότερα, η δράση συνεχίζεται στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί τον Βόλο. Σέντρα στις 19:30.

Η Κυριακή (27/2) είναι αφιερωμένη στο παιχνίδι του «Απ. Νικολαϊδης» και  ο bwinΣΠΟΡ FM κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις για να φωτιστεί κάθε πτυχή του μεγάλου αγώνα πριν τη σέντρα. Στις 19:30 Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μάχονται όχι μόνο για το γόητρο, αλλά και για τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα είναι ίσως καθοριστικοί ενόψει της συνέχειας. Την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΟΦΗ. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας όμως, αρχίζει στις 17:15 με τον… ευρωπαίο ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στην Τούμπα τον σκληροτράχηλο Ιωνικό. 

Αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ολοκληρώνεται τη Δευτέρα, με τους ουραγούς της βαθμολογίας, Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο να μάχονται στις 19:30 στο «Γ. Καμάρας». Την ίδια ώρα στα Γιάννινα, αγωνίζονται ΠΑΣ και Λαμία. 

Άκουσε αυτό το ντέρμπι, αλλά και όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6. 


 

Πηγή: skai.gr