Οι ευρωπαϊκές προκρίσεις παίζονται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Μόνο νίκες θέλουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στους αγώνες τους στο Europa League και στο Europa Conference League αντίστοιχα για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στις διοργανώσεις της UEFA. 

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Πέμπτη 24/2 στις 19:45 την Αταλάντα και θα επιδιώξουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία. Την προσπάθεια του πρωταθλητή Ελλάδος για πρόκριση στους «16», περιγράφει από το «Γ. Καραϊσκάκης» ο Νίκος Σταματέλος. 

Την ίδια μέρα, στις 22:00, το ενδιαφέρον μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μίντιλαντ και για να έχει μέλλον στη διοργάνωση θα πρέπει να ανατρέψει την ήττα του με 1-0 στη Δανία. Μεταδίδει από το γήπεδο της Τούμπας, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. 

Παράλληλα με τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις σημαντικό αγώνα δίνει στις 21:45 στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Ενημερώνει ο Νίκος Ζέρβας. 
 
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, άκουσε όλο το ρεπορτάζ, τα σχόλια, τις συνεντεύξεις και τις αναλύσεις μέχρι να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές και να πάρουν το λόγο οι ακροατές.

Πηγή: skai.gr