Πιο κοντά από ποτέ στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εάν πάρει το τουρνουά στον τελικό της Κυριακής τότε θα είναι στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Διαβάστε όλα τα ενδεχόμενα και τη θέση που θα έχει ο Έλληνας αθλητής

Ακόμη πιο κοντά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν επί του Κατσάνοφ και την πρόκρισή του στον τελικό. Ο Έλληνας τενίστας ανάλογα με το αποτέλεσμα που θα έχει στον τελικό του τουρνουά θα λάβει και την αντίστοιχη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Αν ο Στέφανος πάρει τη νίκη στον τελικό της Κυριακής τότε θα σκαρφαλώσει για πρώτη φορά στην καριέρα του και στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Σε περίπτωση ήττας στον τελικό υπάρχουν τα παρακάτω ενδεχόμενα…

Εάν στον τελικό περάσει ο Τζόκοβιτς, και εκεί επικρατήσει του Στέφανου τότε ο Σέρβος θα είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης, ο Αλκαράθ στο νούμερο δύο και στην τρίτη θέση ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Εάν τώρα ο Τζόκοβιτς δεν καταφέρει να πάρει την νίκη απέναντι στον Τόνι Πολ στον άλλο ημιτελικό, τότε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό εάν ηττηθεί από τον Αμερικανό θα είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης με τον Αλκαράθ να παραμένει στην πρώτη θέση και τον Τζόκοβιτς να συναντάται στην τρίτη.

Πηγή: sport-fm.gr