Πέρασε η πρόταση του Παναθηναϊκού: Επιστολές σε ΕΠΟ και ΚΕΔ για την αλλαγή διαιτητών στο ΑΕΚ-Άρης

Πέρασε η πρόταση του Παναθηναϊκού για αποστολή επιστολών σε Μπαλτάκο-Μπένετ για τις συνθήκες αντικατάστασης των διαιτητών στο ΑΕΚ-Άρης στο σημερινό (11/4) ΔΣ της Super League.

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/4) το μεσημέρι, εν μέσω μεγάλης έντασης μάλιστα.
Όπως μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, κατόπιν πρότασης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι εκπρόσωποι των ομάδων αποφάσισαν να σταλούν επιστολές τόσο στην ΕΠΟ όσο και στην ΚΕΔ, προκειμένου να γίνουν σαφείς οι συνθήκες που οδήγησαν στην αντικατάσταση των διαιτητών του ματς της ΑΕΚ με τον Άρη.


Στην εν λόγω ψηφοφορία έλαβαν μέρος όλες οι ομάδες πλην των Λαμίας και Βόλου, που απουσίαζαν, αλλά και της ΑΕΚ, η πλευρά της οποίας αποχώρησε λόγω της έντασης που προηγήθηκε.
Παράλληλα, στο Δ.Σ. εγκρίθηκε και το υπόλοιπο πρόγραμμα της σεζόν.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα των Stoiximan Super League Playoffs και Stoiximan Super League Playouts.
Κατά πλειοψηφία το Δ.Σ. (αποχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ και ψήφισε "Λευκό" η ΕΠΟ), αποφάσισε να αποσταλεί θεσμική επιστολή προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ (κ. Bennett) και ΕΠΟ (κ. Μπαλτάκο), με τα ερωτήματα, σε σχέση με τις συνθήκες αντικατάστασης των διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ-Άρης της 9ης Απριλίου, που τέθηκαν σε σχετικές επιστολές των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΕ Ολυμπιακός, προς τις ΠΑΕ-Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League».

Πηγή: sport-fm.gr